Tüketiciyi Destekleme Derneği

"Yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya"
 
 
 
19 Nisan 2024 Cuma 
Ziyaretçi Sayımız: 1.691.805

Ana Sayfa
Üyelik Formu

Kurumsal


Şubelerimiz

Kurucu Üyeler

Denetim kurulumuz

Yönetim Kurulumuz

Onur Kurulumuz

Çözüm Merkezi

Çalışma Komisyonları

İnsan Hakları Kurulu

Hasta Hakları Kurulu

Faydalı linkler

Reklam Kurulu Kararları

Tüketici Konseyi Kararları

Şubelerimizden
 





 

Üye Olduğumuz Kuruluşlar

ekmek israf etme

eskişehir

 
   
Kadınlar tüketici haklarını öğreniyor eğitimleri başlıyor...
Kadınlar tüketici haklarını öğreniyor eğitimleri başlıyor...

“Kadınlar öğrenirse Eskişehir tüketici haklarını öğrenir” projesi eğitimlerini değerlendiren Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkanı ve Proje Yöneticisi Süleyman BAKAL  “ücretsiz verilecek eğitimlere tüm kadınları çağırıyoruz…”  dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genel Başkan ve Proje Yöneticisi Süleyman BAKAL konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığının katkıları, Tüketiciyi Destekleme Derneği ve Odunpazarı Belediyesinin proje ortaklığı ile ;”Kadınlar Öğrenirse Eskişehir Tüketici Haklarını Öğrenir” projesi kapsamında ilk eğitim 02.03.2013 Cumartesi günü saat 13.00 da başlayacak ve iki saatte tamamlanacaktır.
Odunpazarı Belediyesi Aydın Arat Sosyal Yaşam Merkezi /Omek/-Tabakhane tesislerinde yapılacak ilk dersi; Osmangazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı ve Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Adil ATASOY anlatacaktır.
Odunpazarı Belediyesi Aydın Arat Sosyal Yaşam Merkezinde Salı ve cumartesi günleri saat 13.00 da ve talep eden kadın kuruluşlarına farklı gün, saat ve mekânlarda verilecek eğitimler sonunda katılımcılara katılımcı belgesi verilecektir.
Ücretsiz eğitime katılmak isteyen kadınlar; derneğimizin 0 222 221 21 82 nolu telefonuna, www.tukdes.org web sitesine ve Esnaf Sarayı Büro Katları 5 No 354/Eskişehir adresine başvuruda bulunabilirler.
Kadın kuruluşlarını /kadınları; 31Mayıs 2013 tarihine kadar devam edecek” Kadınlar tüketici haklarını öğrenirse Eskişehir öğrenir” ücretsiz eğitimlerine katılmaya bekliyoruz.

Süleyman BAKAL
Genel Başkan
Proje Yöneticisi

 

 

2536 defa okundu
Facebookta Paylaş
Yazdır


 

| Sık Kullanılanlara Ekle | Giriş Sayfam Yap | İletişim | E-mail Giriş |